Brandwerende platen

Brandwerende platen

Kenmerken: 
A. Op basis van calciumcilicaat

De producten van Promat zijn gebaseerd op de calciumsilicaat technologie, een staaltje van “engineered products”. Promat bouwde een ruime ervaring op bij het proactief beschermen van gebouwen. Het is hun bekommernis om de mensen die leven en werken in deze gebouwen een veilige omgeving te bieden waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Het Promat Fireline®- gamma omvat een volledig assortiment van producten voor doorvoeringen van technische installaties als kabelgoten, leidingen, kunststofbuizen, naden en voegen.  Promat Fireline® betekent geteste zekerheid!

B. Gewapende massieve gipsplaat in de kern versterkt met glasvezels

Glasroc F van Gyproc is samengesteld uit gips, direct onder de oppervlakte versterkt met ingewerkte glasvliesdoeken. Aan de kern zijn glasvezels en papierpulp toegevoegd. De platen hebben rechte boorden en zijn niet voorzien van een omwikkeling in karton. Het gladde oppervlak vergemakkelijkt de afwerking van deze platen.

C. Oryx® Boards zijn hoogwaardige homogeen vezel versterkte brandwerende en akoestische platen op basis van magnesiumoxide, magnesiumchloride, glasvezel en perliet die gebruikt kunnen worden in tal van toepassingen zowel in woning- als utiliteitsbouw

 

Toepassing: 

Promat beschikt over een compleet gamma van producten voor proactieve brandbescherming van gebouwen en ontwikkelde tal van systemen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van passieve brandveiligheid voor beveiliging van vloeren, daken, plafonds en wanden, draagconstructies, electrotechnieken, luchtkanalen, firestopping en firesealing.

Gyproc Glasroc F-platen worden gebruikt voor het bekleden en beschermen van stalen structuren tegen brand.

Gyproc Glasroc F-platen worden gebruikt voor het bekleden van wanden, plafonds en andere constructies. Het gladde oppervlak vereenvoudigt de eindafwerking.

Oryx® Boards bieden oplossingen voor tal van toepassingen op het gebied van brandwerende bescherming van draagstructuren, brandwerende compartimentering en het realiseren van brandwerende doorvoeringen. Alle producten hebben een CE-Label.

 

Voordelen: 
  • Onbrandbaar
  • Vochtongevoelig
  • Hoge inpactbestendigheid
  • Eenvoudige installatie
  • Goed afwerkbaar
  • Veel testrapporten

 

Foto's: 
Promat
Promat
Gyproc GlasRoc-F
Oryx® Board