Mineraal tegelplafond

Mineraal tegelplafond

Kenmerken: 

Minerale plafondplaten zijn natuurproducten op basis van onuitputtelijke grondstoffen zoals steen en zand. Een aanzienlijk deel van de productie wordt vervaardigd op basis van gerecycleerde grondstoffen. De daarvan vervaardigde minerale wol bezit onovertroffen bouwfysische eigenschappen.

Men onderscheidt twee types: enerzijds zachtmineraal, beter gekend als de rotswol/glaswol tegels met  akoestisch vlies en anderzijds hardmineraal. Beiden beschikbaar in een uitgebreid aantal standaardafmetingen voor diverse montagesystemen, van een zichtbaar ophangsysteem tot een volledig verdekte, niet zichtbare, constructie.

Toepassing: 

Deze plafondtegels uit minerale wol, elk met hun specifieke eigenschappen zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, retail en distributie, sport- & recreatieruimten en de culturele sector, waaronder theater- en filmzalen.

Een combinatie uit de waaier aan kantafwerkingen, structuren, kleuren en afmetingen laten toe om een plafond te creëren met uitstraling.

Voordelen: 
  • Eenvoudig te monteren
  • Verbetering akoestiek
  • Brandbeveiliging
  • Duurzaamheid
Foto's: 
Armstrong
Armstrong
Armstrong SL2
Armstrong Sierre OP
Armstrong Ultima OP
Rockfon Blanka
Rockfon Sonar D
Rockfon
Rockfon
Rockfon
Eurocoustic
Eurocoustic Eurocolors
Eurocoustic
Eurcoustic Tonga Eurocolors
Ecpohon